Târg de Crăciun, patinoar și concerte, la Mangalia

0
700

Primăria Municipiului Mangalia organizează, în perioada 4 – 18 decembrie a.c., mai multe concerte în aer liber, dedicate locuitorilor orașului.

Seria spectacolelor de sărbători va fi deschisă în data de 4 decembrie a.c., începând cu ora 17.00, de către artiștii Edward Sanda și Cleopatra Stratan, care vor urca pe scena exterioară a Casei de Cultură, pentru a încânta audiența.

Concertele de Crăciun continuă în ziua de 11 decembrie a.c., cu spectacolul susținut de către Alex Velea, cunoscut publicului larg pentru showurile incendiare. Seria concertelor din luna cadourilor va fi încheiată, sâmbătă 18 decembrie a.c., de tânăra solistă Roxen, care va susține un concert deosebit.

Pe aceeași scenă, în fiecare sâmbătă, vor susține mai multe momente artistice ansambluri de dans și interpreți de la nivel local.

În cursul lunii decembrie, pe platoul din fața Casei de Cultură, va fi amenajat un Târg de Crăciun, unde vor fi comercializate dulciuri și obiecte specifice Sărbătorilor de iarnă. Atmosfera de sărbătoare va fi întregită de iluminatul ornamental, brazii împodobiți, dar și de patinoarul amenajat în Piața Republicii, pentru a aduce bucurie, în special copiilor.

„În luna cadourilor și a Sărbătorilor de Iarnă, de o încărcătură emoțională aparte, autoritățile locale fac tot ce le stă în putere să aducă bucurii în rândul tuturor membrilor comunității locale. Din păcate, actualul context epidemiologic ne-a împiedicat să amenajăm și Căsuța lui Moș Crăciun, dar sperăm să-i încântăm pe cei mici cu pachetele-cadou pe care Primăria Mangalia le oferă tuturor școlarilor și preșcolarilor din orașul nostru, înaintea Sărbătorilor de Iarnă“, a declarat primarul Mangaliei, Radu Cristian.

Accesul la concerte se va face cu respectarea normelor sanitare în vigoare.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.