O adolescentă de 13 ani a plecat de la școală dar nu a mai ajuns acasă. Polițiștii sunt în alertă

0
313
Petronela Andreea Oancea. Sursa foto: Ziua de Vest

O adolescentă în vârstă de 13 ani, din Timișoara, a dispărul, luni, după ce a plecat de la școală, fără a reveni la domiciliu. Polițiștii au intrat în alertă și au apelat la ajutorul populației pentru găsirea copilei.

Potrivit unor surse, Petronela Andreea Oancea, de 13 ani, a avut unele certuri, în ultima perioadă, cu unii membrii ai familiei, însă nu se știe, pentru moment, dacă este vorba despre o plecare voluntară sau dacă a fost victima vreunei infracțiuni.

În data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 07:00, Oancea Petronela-Andreea a plecat la şcoală, pe strada Şcolii, din municipiul Timişoara, iar după terminarea cursurilor, în jurul orei 15:00, nu a mai revenit la domiciliu până în prezent. Persoanele care pot oferi detalii despre fata dispărută sunt rugate să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, a anunțat, marţi, IPJ Timiş.

Semnalmentele fetei de 13 ani – Petronela Andreea Oancea, anunțate de Poliție: înălţime 1,50 de metri, ochi albaştri, păr lung, culoare şaten, aproximativ 45 de kilograme.

În ziua dispariției, fata era îmbrăcată cu o bluză sport neagră, pantaloni de trening negri, adidaşi negri cu roşu, când a  plecat la școală, în cartierul Fabric Timișoara.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.