O femeie din Constanța, care este instructor auto, condamnată după o șicanare în trafic cu o altă femeie

2
6028
Imagine cu rol ilustrativ (arhivă)

O femeie din Constanța, de profesie instructor auto, a fost condamnată la 6 luni de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei, pentru distrugere. Aceasta este acuzată că a provocat distrugeri la un autovehicul, după o șicanare în trafic. Decizia nu este definitivă, în cauză fiind depus apel, care se va judeca pe 16.11.2023.

În fapt, în data de 29.03.2021, în jurul orei 9.00, o femeie a apelat serviciul de urgență 112, sesizând faptul că în jurul orei 8.30, în timp ce se deplasa pe strada Cumpenei din municipiul Constanța, o altă femeie i-a provocat distrugeri autoturismului marca Skoda, după o șicanare în trafic, prin spargerea parbrizului și ruperea ștergătorului stâng.

În urma audierii persoanei vătămate, acesta a declarat faptul că, în data de 29.03.2021, ora 8.30, se deplasa cu autoturismul său, moment în care a fost șicanată de către un alt autoturism, cu inscripția „Școala de șoferi“. La o intersecție, ar fi oprit mașina la semafor, iar conducătorul autoturismului cu inscripția „Școala de Șoferi“, fiind vorba de o femeie, ar fi coborât și lovit cu pumnii geamul portierei stânga față a autoturismului său, apoi parbrizul, ulterior ar fi rupt ștergătorul din partea stângă, cu care ar fi lovit încă o dată parbrizul, provocându-i distrugeri.

Fiind audiată în calitate de suspect, inculpata a recunoscut fapta pentru care este cercetată, declarând că lucrează full-time ca instructor auto în cadrul unei societăți ce are obiectul de activitate „școală de șoferi“, iar în data de 29.03.2021, se deplasa cu autovehicului firmei pe strada Cumpenei. În jurul orei 8.50, urmând să vireze stânga, s-ar fi încadrat pe banda din stânga și ar fi observat în oglinzi că o femeie ce se afla într-o mașină din spatele său și care circula cu viteză mare, claxona și îi atrăgea atenția prin luminile farurilor. Când a ajuns la semafor, s-ar fi pus în drept cu suspecta, pe cealaltă bandă, din stânga sa. Ar fi deschis geamul și a întrebat-o ce s-a întâmplat, la care partea vătămată i-ar fi răspuns: „Mai ești și instructor și nu pui semnal…“, apoi i-ar fi adresat injurii, după care a închis geamul.

Atunci suspecta ar fi coborât din mașină și a mers în dreptul geamului ei, i-ar fi bătut în geam pentru a vorbi cu ea, iar aceasta a deschis geamul și ar fi întrebat-o care este problema. Între cele două a avut loc un schimb de replici, apoi inculpata ar fi luat lama de la ștergătorul mașinii și a aruncat-o la sol, apoi s-ar fi reîntors la autoturismul său.

Liliana BELCIUG

2 COMENTARII

  1. Acest model de atitudine agresiva în trafic va fi transmisa și elevilor. Și ne mai întrebam de ce exista atâta violenta în trafic?

  2. Când doamna instructor a fost sicanata, injosita și jignita la voi se numeste SICANARE, dar când reacționează gata este acuzata. Șoferiță cealaltă ce sancțiuni a primit?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.