O femeie din Limanu a împlinit 100 de ani!

0
156
sursa foto: Facebook/ Se poate mai mult. Limanu - 2Mai, Vama Veche, Hagieni

O femeie din localitatea Limanu a împlinit, în cursul zilei de miercuri, 17 februarie a.c., onorabila vârstă de 100 de ani. Aceasta a sărbătorit un veac de viaţă şi a avut parte de o zi specială şi de daruri pe măsură, primarul localității Limanu, Daniel Georgescu vizitând-o.

”Are un secol de viata! Este cel mai în etate locuitor al comunei noastre și este o doamnă! Marinică Paraschiva sau tanti Paraschiva, asa cum o cunoaște toată lumea împlinește astăzi 100 de ani! Este un om deosebit, iar noi am vrut să îi facem o surpriză deosebită! Știe povești cât pentru încă 100 de ani și cea mai mare dorință a ei este să fie sănătoasă și să o țină Dumnezeu în putere.

Ne-a spus că viața, chiar dacă are obstacole, este un dar minunat și trebuie să avem grija sa trăim frumos și în armonie cu ceilalți. A fost o vizita specială, cu emoții mari. Promitem să revenim și să descoperim istoria acestor locuri din perspectiva amintirilor celor care au considerat intotdeauna că acasă este aici, în Limanu. La mulți ani, mamaie. Să ne trăiești sănătoasă și în putere!”, se arată în postarea din mediul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.