O femeie din Tulcea şi-a dat foc în cimitir pentru că a fost condamnată la patru ani de închisoare

0
1241
Foto cu rol ilustrativ

O femeie din Tulcea şi-a dat foc în cimitir, sâmbătă, după ce a aflat că a fost condamnată la patru ani de închisoare, pentru furt.

Sâmbătă, 27.03.2021, când a aflat că a fost condamnată la închisoare, femeia de 41 de ani i-a spus concubinului că pleacă să îşi dea foc în cimitir. Acesta a sunat la 112, iar poliţiştii, pompierii şi medicii de la Ambulanţă au intervenit de urgenţă.

„Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publica Tulcea au fost sesizați, de un bărbat din municipiu, cu privire la faptul că, concubina sa, în vârstă de 41 de ani, din aceeași localitate, ar avea intenția de a se autoincendia în incinta Cimitirului Eternitatea Nou din municipiu, deoarece pe numele ei s-ar fi emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de 4 ani. Mandatul a fost emis de Judecătoria Tulcea pentru infracțiunea de furt.

În urma sesizării, la fața locului s-au deplasat două echipaje de poliție, trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de primă intervenție și comandă, și o autospecială de stingere cu apă și spumă, și o ambulanță SMURD.

În timp ce se apropiau de cimitir, aceștia au observat că femeia s-a autoincendiat, reușindu-se rapid stingerea acesteia, după care a fost transportată în regim de urgență la Spitalul Județean de Urgență Tulcea, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și cauzelor producerii incidentului“, a transmis I.P.J. Tulcea.

Femeia este în stare foarte gravă la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.