O mămică roagă constănțenii să redirecționeze 3,5% din impozitul anual pe venit pentru terapia necesară copilului său

0
586

La începutul fiecărui an, putem redirecționa un procent de 3,5% din impozitul anual datorat pentru veniturile pe care le-am obținut, către o organizație neguvernamentală, non-profit. O mămică roagă constănțenii să redirecționeze aceste fonduri pentru terapia necesară copilului său.

Elena Violeta Cheles roagă constănțenii să redirecționeze procentul de 3,5% din impozitul anual datorat pentru veniturile obținute către Asociația Autism Cezar Nicolae, care va putea, astfel, asigura fondurile necesare terapiei copilului său.

Pentru aceasta, cei interesați trebuie să completeze formularul 230 și să îl depună sau transmite la ANAF.

„Iulian, băiețelul nostru, s-a dezvoltat normal până la 1 an și o lună. La scurt timp, a început să nu mai răspundă când era strigat (nici măcar nu se întorcea), să alerge toată casa fără sa obosească, sa fie agitat continuu, sa plângă la muzică, mașinuțe, să se lovească de pereți, să alinieze mașinuțele, să privească la tot ce se învârte (roțile la mașină, mașina de spălat în mers), la grădiniță îl deranja gălăgia. Pe la 3 ani jumate a primit un diagnostic: ADHD (sindrom hiperkinetic, întârziere în vorbire și deficit de atenție). La 5 ani, la o vizita de rutină la București, a mai primit un diagnostic: autism atipic.

De la 3 ani jumate și până în prezent, a recuperat mult datorită terapiei, medicației și implicării noastre. Vă rugăm dacă ne puteți susține și anul acesta, completând formularul 230 pentru terapia lui Iulian“, a transmis mămica.

Formularul se poate depune în format fizic, direct la registratura ANAF sau prin poştă, cu confirmare de primire, sau în format electronic.

Codul de identificare al Asociației Autism Cezar Nicolae este 34554884, iar contul bancar RO07BTRLRONCRT0296956107.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.