O minoră a fost rănită în urma unui accident rutier provocat de prietenul fără permis de conducere

0
718
Mașină de poliție. FOTO Cătălin SCHIPOR

Un adolescent a ajuns în arestul poliției tulcene după ce a provocat un accident rutier soldat cu victime și apoi a fugit de la locul faptei. Tânărul în vârstă de 18 ani nu avea permis de conducere, mașina o luase fără știrea părinților și și-a abandonat prietena minoră, rânită, în mașina avariată.


În seara de 14 octombrie, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 222C. Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că este vorba de un autoturism avariat, cu o persoană rănită în interior, iar șoferul lipsea.

Din primele verificări a rezultat faptul că un tânăr de 18 ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe DJ 222C, a părăsit partea carosabilă, intrând într-un mal de pământ. Acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma accidentului a rezultat rănirea unei adolescente de 15 ani, pasager în auto, care a fost abandonată la fața locului.

A doua zi, polițiștii l-au identificat și reținut pentru 24 de ore, tânărul, care a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru conducere fără permis, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.