RADET face angajări. Sunt disponibile 25 de posturi de sudori, instalatori, operatori și lăcătuși mecanici

0
701
Angajare. FOTO Alexandra VASILE
Angajare. FOTO Alexandra VASILE

RADET Constanța angajează sudori (electric și/sau autogen), instalatori (sanitar și/sau termic), lăcătuși mecanici, tubulatori, caloriferiști. Sunt disponibile 10 posturi vacante de sudori, 4 posturi de operator auxiliar, 2 posturi de montator subansamble, 5 posturi de instalator și 4 posturi de lăcătuș mecanic.

“Angajatorul asigură condiții sigure de lucru, cu pachet salarial atractiv. Persoanele care au cunoștințe în practicarea uneia din meseriile de mai sus, dar nu dețin calificare, vor  fi școlarizate de către R.A.D.E.T. Constanța“, susțin reprezentanții RADET.

Candidații vor depune la sediul R.A.D.E.T. Constanța din strada Badea Cârțan nr.14A, registratură, parter, sau prin email la adresa office@radet-constanta.ro, următoarele înscrisuri:

  • cerere de participare la interviu și probă de lucru (care va conține date de identificare, adresa de corespondență și nr. telefon pentru contact) însoțită de Curriculum Vitae (CV),
  • copie carte identitate,
  • copie documente care atestă pregătirea profesională, diplome, etc.

Probele de lucru vor fi susținute la sediul R.A.D.E.T. Constanța din strada Interioară nr. 4, Secția Reparații, după verificarea de membrii Comisiei de interviu și testarea cunoștințelor și competențelor candidaților, a documentațiilor depuse.

Relații suplimentare pot fi obținute la sediul R.A.D.E.T. Constanța  din strada Badea Cârțan nr.14A și la numărul de telefon 0241.616.937, interior 406 – Birou Resurse Umane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.