O nouă pensiune turistică în localitatea 2 Mai

0
1199

Localitatea 2 Mai din județul Constanța a fost inclusă în anul 2012 pe o listă cu cele mai frumoase sate din România. De atunci și până acum, localitatea situată la o distanta de 4 Kilometri de Mangalia, s-a dezvoltat și este preferată de turiștii care caută zone de pe litoral liniștite. Astfel, mulți localnici închiriază vara camera, iar mai multe persoane și-au ridicat unități de cazare, deoarece afacerea este destul de profitabilă.

Și cum spațiile de cazare nu sunt niciodată îndeajuns, se mai ridică o pensiune turistică pe strada Ion Roată din localitate, iar cel care dorește să facă această investiție este Andrei Butuman, prin societatea Neomeris SRL. Acesta a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța proiectul „Construire pensiune turistica P+1E și împrejmuire teren”, iar instituția competentă a decis că nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanta, pe strada Unirii nr. 23, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30, vineri, între orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro. Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 31.10.2020.

Firma Neomeris SRL a fost înființată în anul 2010 și se ocupă cu facilitati de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată. Administrator și asociat unic este Andrei Butuman.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.