O singură firmă interesată de concursul de soluții pentru amenajarea spațiilor verzi din sensurile giratorii și de pe Bulevardele Tomis și Mamaia

1
1733

La concursul de soluții lansat de Confort Urban, firma din subordinea Consiliului Local Constanța, pentru amenajarea spațiilor verzi din sensurile giratorii și de pe Bulevardele Tomis și Mamaia nu a participat decât o societate comercială, așa că aceasta a și câștigat.

În data de 15 septembrie a.c., Confort Urban a lansat un concurs de soluții pentru amenajarea spațiilor verzi din sensurile giratorii din Constanța și de pe Bulevardele Tomis și Mamaia. Conform descrierii acestuia, scopul său era de obţinerea de soluţii de amenajare pentru valorificarea zonelor studiate, în contextul nevoilor comunitare actuale prin: rezolvarea conflictelor generate de caracterul multifuncţional al zonei studiate (centru istoric, cultural, economic, administrativ, educaţional, social, financiar), punerea în valoare a sensurilor giratorii din municipiul Constanţa, creşterea atractivităţii zonei pentru turism, ameliorarea peisagistică, reducerea poluării în zonă, reducerea efectelor negative ale temperaturilor crescute, îmbunătăţirea calităţii aerului.

Până la data-limită, 27 septembrie a.c., o singură firmă a depus documentația necesară, Global Tech Xpert, iar aceasta a și câștigat concursul și premiul de 5.000 de lei.

Juriul a fost format din angajați ai Confort Urban: directorul economic Brîndușa Mădălina Mărgărit, directorul adjunct Alexandru Ștefan Bică și tehnicianul silvic Victor Ștefanopol. Cei trei au acordat soluției prezentate de firma din Capitală maximumul de puncte în ceea ce privește creativitatea, originalitatea și calitatea peisagistică a propunerii, viabilitatea, raționalitatea și sustenabilitatea acesteia, și coerența și exprimarea clară a conceptului amenajării peisagistice. Doar în cazul raportului calitate – preț, soluția oferită de Global Tech Xpert a obținut 18,67 puncte din cele 20.

Global Tech Xpert are ca unic asociat și administrator pe Ionela Dragomir și ca domeniu de activitate preponderent „activități de consultant pentru afaceri și management“. Anul trecut, firma a realizat o cifră de afaceri de aproximativ 950.000 de lei și un profit net de puțin peste 500.000 de lei, având un număr mediu de trei angajați.

Potrivit Hărții Banilor Publici, acesta ar fi prima achiziție publică din Constanța câștigată de firma din București, până acum realizând studii de oportunitate și fezabilitate și oferind servicii de consultanță pentru diferite investiții publice în Buzău, Călărași, Sfântu Gheorghe, Slobozia, Drobeta Turnu Severin, Câmpina și Sibiu.

Valentin ISPAS

1 COMENTARIU

  1. Cum pot astia cu 3 angajati in Bucuresti sa rezolve spatiile verzi din Constanta ? Opriti odata mizeria asta cu sub-contractarea. 10 firme iau banii grosi, una singura de la baza piramelidei face toata treaba pe ceva maruntis…

    Nu ai un minim de angajati si infrastructura ? Nu ai voie sa participi la licitatie. Un administrator, un asistent manager si doi economisti vor da la lopata in giratoriile din Constanta ?

    Bani pierduti, aruncati pe geam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.