O societate comercială din Cobadin cere falimentul uneia din firmele lui Comănescu

0
4441
Gabriel Comănescu

SC Lungoci Build SRL a solicitat deschiderea procedurii falimentului în cazul uneia din firmele lui Gabriel Valentin Comănescu, Tehnoconstruct Marine Operations.

Vineri, 8 octombrie a.c., pe rolul Secției a II-a civile a Tribunalului Constanța a fost înregistrată cererea societății comerciale Lungoci Build de deschidere a procedurii falimentului în cazul Tehnoconstruct Marine Operations SRL. Firma constănțeană are ca administrator și asociat majoritar pe Gabriel Valentin Comănescu, care deține 67% din părțile sociale. Mihai Dumitru Bratu, directorul executiv adjunct al Grup Servicii Petroliere SA, are 14%, iar Grup Servicii Petroliere Management SRL 19% din părțile sociale. GSP Management are ca asociați pe Mihai Dumitru Bratu (1%) și GSP Holding SA din Luxemburg.

Tehnoconstruct Marine Operations a fost înființată în martie 2015 și are ca principal domeniu de activitate lucrările de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. În 2020 a realizat o cifră de afaceri de aproximativ 34 de milioane de lei și un profit de 8,3 milioane de lei, având un număr mediu de 19 angajați. Dar a raportat și datorii de peste 50 de milioane de lei.

Lungoci Build SRL a fost înființată în 2013 și are sediul social în comuna Cobadin. Administrator și unic asociat este Cristina Lungoci, iar domeniul de activitate preponderent este același ca al firmei lui Comănescu: lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Pentru anul trecut a raportat o cifră de afaceri de peste 1,1 milioane de lei și un profit de 26.244 de lei, cu un număr mediu de nouă angajați.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.