Povestea de Crăciun începe la Murfatlar! Preotul paroh Alexandru Lupașcu invită copiii la Atelierul de creație și recreație “Sf. Luca”

0
434
Profesorul pictor Giorgiana Loredana Lupașcu

Decembrie este luna cea mai așteptată și cea mai iubită din an. Povestea de Crăciun începe în data de 23 octombrie a.c. la Murfatlar. Preotul Alexandru Gabriel Lupașcu, parohul Bisericii monument istoric “Nașterea Maicii Domnului” și coordonatorul Atelierului de creație și recreație “Sfântul Evanghelist Luca”, invită doritorii să întregească familia pictorilor din cadrul lăcașului de cult pentru a descoperi și dezvolta ascunsele taine ale picturii, cât și a abilităților practice și decorative.

“Poveste de Crăciun ” este tematica atelierului. Copiii vor realiza globuri pictate și decorațiuni diferite specifice perioadei sărbătorilor de iarnă. “Scopul principal al atelierului nostru va fi comunicarea, dar mai ales dezvoltarea simțului estetic, cât și a emoției creatoare. Vom învăța cum să utilizăm cromatica potrivită pentru fiecare obiect realizat. Pentru a ne putea desfășura activitatea va fi necesară plata unei taxe de 30 lei/copil, preț în care ne vor fi incluse toate materialele de lucru. Vă așteptăm cu drag”, susține preotul paroh.

Preotul paroh Alexandru Gabriel Lupașcu și profesorul pictor Giorgiana Loredana Lupașcu

Arta este rostirea tainei prin taină. Perioada de înscriere este 11-17 octombrie 2021. Proiectul se va desfășura în perioada 23 octombrie – 19 decembrie 2021. Înscrierile se pot face la nr. 0743.129.579.

A.V.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.