O societate din București va elabora Studiul de fezabilitate pentru Piața Urbană din zona Gării Constanța

0
879
Cum ar urma să arate piaţa

Marți, 22 februarie a.c., Primăria Municipiului Constanța a eliberat Certificatul de Urbanism pentru societatea IM Design, ce va elabora Studiul de fezabilitate pentru proiectul de amenajare a unei piețe urbane în zona Gării din oraș.

În luna septembrie a anului trecut, SC Confort Urban a atribuit firmei IM Design un contract de realizare a unui studiu de prefezabilitate, în vederea amenajării unei piețe urbane, cu parcare acoperită, în zona Gării din municipiul Constanța.

Conform Certificatului de urbanism cu numărul 162 din 22.02.2022, investiția se va realiza pe etape. Proiectul se referă la o parcare acoperită ce va fi destinată autobuzelor și autocarelor, stații de încărcare, peron pentru călători, amenajare parcare autoturisme, zonă acces, zone de promenadă pietonală, construirea unui centru comercial de tip strip mall, a unui pasaj pietonal subteran, pentru legătura cu parcul, reamenajarea celui existent în zonă, construirea unei parcări publice supraetajate.

SC IM Design SRL a fost înființată în data de 12 octombrie 2011, având sediul pe strada Lacul Plopului numărul 10 din  sectorul 5 al Capitalei. Administrator este Daniel Paul Turlică, care este și asociat cu 50% din capitalul social, împreună cu Iulia Turlică, tot cu 50% din capitalul social.

Cifra de afaceri raportată în anul 2020 a fost de 2.807.421 de lei, profitul net de 1.258.823 de lei și datoriile de 243.995 de lei.

IM Design SRL, fosta IM Impulse Design SRL, a mai câștigat, în anul 2020, un contract de aproximativ 50.000 de euro, de la Primăria Sectorului 4, pentru achiziționarea de decorațiuni și servicii de lucrări decorative pentru Complexul Agroalimentar Piața Sudului. Acest contract a fost atribuit, însă, fără licitație.

Proiectul pentru amenajarea Pieței Urbane în zona Gării Constanța poate fi consultat AICI.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.