„O sole mio” şi „Musica sempre libera”, ultimele două spectacole din seria de evenimente culturale în aer liber

0
361

Spectacolul de canzonete intitulat „O sole mio” a revinit sâmbătă, 12 septembrie a.c., pe terasa instituției de cultură “Oleg Danovski”. În compania fermecătoare a muzicii italienești, constănţenii au putut trăi momente de relaxare și bucurie alături de talentații soliști vocali și artiști lirici Mădălin Băldău, Raluca Dărăban, Gabriela Dobre, Doru Iftene, Mihaela Ionescu, Lucia Mihalache, Bogdan Ocheșel, Răzvan Săraru, Silvia Simionescu, Stela Sîrbu, Daniela Vlădescu. De asemenea, constănţenii sunt aşteptaţi duminică, 13 septembrie, ora 20.00, la spectacolul „Musica sempre libera”. Facem precizarea că Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” prezintă în acest weekend ultimele două spectacole din seria de evenimente culturale în aer liber.

Publicată de Ocheşel Bogdan pe Sâmbătă, 12 septembrie 2020

Evenimentele au fost organizate în parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” și au fost prezentate pe terasa acestei instituții pe tot parcursul acestei veri, în cadrul stagiunii estivale 2020 care face parte din #SAMER 2020 – Stagiunea Artistică Muzicală Estivală a României 2020, proiect inițiat de Ministerul Culturii.

Duminică, 13 septembrie, de la ora 20:00, sunteți invitați la concertul de arii și cântece celebre, „Musica sempre libera”. Corpul de soliști este format din: Laura Eftimie, Marius Eftimie, Doru Iftene, Lucia Mihalache, Bogdan Ocheșel, Elena Rotari, Răzvan Săraru, Stela Sîrbu. La pian Natalia Gribinic, Andrada Ștefan. Acestora li se va alătura și Corul Teatrului Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski” condus de Adrian Stanache.

Pentru buna desfășurare a evenimentelor, traficul rutier va fi restricționat, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 14:00 – 22:00, pe aleea delimitată de strada Ștefan cel Mare și Teatrul Național Operă și Balet „Oleg Danovski”.

Accesul publicului la evenimentele culturale în aer liber este gratuit, în limita scaunelor puse la dispoziție, capacitatea spațiului rezervat spectatorilor fiind de 84 locuri pe scaune. Toate evenimentele se vor desfășura cu respectarea strictă a tuturor normelor de protecție împotriva contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.