Oficial de la DSP, despre ancheta epidemiologică din Gara CFR, unde o femeie a murit din cauza COVID-19

0
465
Gara CFR Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

O angajată pe post de casieră la casele de bilete din incinta Gării CFR Constanța a murit, sâmbătă, după ce a fost interbnată și diagnosticată cu Covid-19, pe data de 11 august. DSP a trimis în comunicat referitor la acest caz:

În data de 22 august a.c., o femeie în vârstă de 53 de ani, angajată a CFR, a decedat din cauza noului coronavirus. Aceasta avea următoarele comorbidități: boală cardiovasculară, diabet, boală pulmonară. Decesul a fost raportat astăzi, 24 august, de Spitalul Municipal Medgidia.

De asemenea, alte trei angajate CFR Călători au fost depistate pozitiv cu SARS-CoV-2, două dintre ele fiind internate în prezent la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și una la Spitalul Municipal Fetești.

DSP Constanța a deschis o anchetă epidemiologică și a recomandat purtarea măștii și a mănușilor pe toată durata programului. În paralel, CFR Călători, având un serviciu propriu de asistență sanitară, derulează o anchetă epidemiologică proprie”, se arată în comunicatul DSP.

Daniel ALBU

Citește și: Anchetă epidemiologică în Gara CFR Constanța: mai multe casiere, confirmate cu COVID-19; una dintre ele a decedat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.