Omor la Vama Veche: polițiștii au reușit să-i prindă pe autorii unui omor din luna iulie

0
6407
Plaja din Vama Veche - Foto: cancan.ro

O persoană a murit după ce a fost implicată într-un conflict, în luna iulie a acestui an, în sudul litoralului. Mai exact, este vorba despre un scandal între trei persoane, care a avut loc pe data de 15 iulie 2020, la Vama Veche.

La vremea respectivă s-a reținut că un individ a fost bătut de alte două persoane, iar în urma traumatismelor, victima a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportată la spital.

După câteva zile, starea acesteia s-a înrăutățit, iar în cele din urmă, a decedat. Între timp, polițiștii au deschis dosar penal și îi căutau pe agresori. Unul dintre ei a fost prins două zile mai târziu, pe 17 iulie, fiind arestat, cercetările continuând pentru prinderea celui de-al doilea agresor. Deși, inițial, încadrarea juridică a faptei a fost ”loviri și alte violențe”, în urma decesului victimei a fost schimbată în ”lovituri cauzatoare de moarte”, faptă pe care legea penală o pedepsește mai aspru, comparativ cu prima faptă.

Între timp, a fost depistat și cel de-al doilea agresor. Polițiștii au reușit să-l prindă, zilele trecute, punând în aplicare mandatul de arestare emis pe numele său. Următorul pas este continuarea urmăririi penale și completarea materialului probator, pentru a-i trimite în fața judecătorilor.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.