Onanist care făcea gesturi obscene în fața unei școli din Tulcea, prins de către jandarmi

0
1933
Suspectul din fața școlii a fost prins de către jandrami. FOTO IJJ Tulcea

Mai multe persoane au sunat la 112 în cursul zilei de 17 septembrie după ce, în fața Școlii 11 din municipiul Tulcea, un individ făcea gesturi obscene în fața copiilor, având organul genital scos afară.

Un echipaj al Jandarmeriei a fost trimis imediat în zonă, dar la vederea oamenilor legii, suspectul a fugit, fiind prins la mică distanță.

Inițial, individul și-a declinat o altă identitate, dar în urma conducerii sale la sediul Poliției, s-a stabilit că mințea. Pentru aceasta i-a fost aplicată o sancțiune de către echipajul IJJ Tulcea și i-a fost întocmit dosar de cercetare penală, fiind transportat și la spital pentru un consult psihiatric.

Potrivit martorilor, nu este pentru prima dată când individul își face astfel apariția în zona școlii.

Astăzi, în jurul orei 09.50, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au fost sesizați, prin intermediul Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat se află în apropierea unei școli din municipiul Tulcea, săvârșind gesturi obscene și că nu este prima oară când bărbatul este observat, expunându-și organele sexuale în public.

Ajunși la fața locului, jandarmii au observat un bărbat cu un comportament suspect, care la vederea forțelor de ordine, a încercat să fugă. Acesta a fost prins și imobilizat, fiind condus la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea pentru întocmirea documentelor specifice. Pe timpul verificărilor, suspectul a declarat date false privind identitatea sa pentru inducerea în eroare a jandarmilor.

Bărbatul în cauză și-a recunoscut fapta, iar în urma unei evaluări de către un medic specialist, s-a luat măsura internării în cadrul secției de psihiatrie a Spitalului Județean Tulcea.

Cercetările sunt continuate, în acest caz, de către organele competente sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, jandarmii aplicând totodată și o sancțiune contravențională pentru declararea unor date de identitate false.

Pentru Jandarmeria Română, siguranța copiilor în apropierea școlilor reprezintă o prioritate, astfel că atât pe timpul desfășurării activităților în unitățile de învățământ, cât și pe drumul spre casă vom fi la datorie, asigurând climatul de liniște și ordine publică“, au precizat reprezentanții IJJ Tulcea.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.