Opt constănțeni infectați cu SARS-CoV-2, internați la acest moment

0
167
Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 42.970 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 1.261 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate.


În acest moment, sunt opt persoane internate bolnave de COVID-19. De asemenea, la nivelul județului sunt 717 persoane în carantină la domiciliu și nouă sunt izolate la domiciliu.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Constanța, la nivelul județului au fost confirmate, de la începutul anului școlar, 527 de cadre didactice, 1.312 elevi, 272 de studenți și 162 de angajați din unitățile de învățământ (personal auxiliar).

În urma centralizării datelor din toate spitalele și clinicile din județul Constanța, de la începutul pandemiei și până în acest moment au fost confirmate 1.828 de cazuri de infectare în rândul personalului: medici (407), asistenți medicali (826) și personal auxiliar (595).

În urma coroborării datelor D.S.P. Constanța, unitățile medicale publice și cele private, în ultimele 24 de ore, în județul Constanța, au fost realizate 77 de teste antigen rapide și 541 de teste RT-PCR.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.