Orban a anunţat noi măsuri: vor fi supravegheate locuri de joacă, terasele, benzinăriile, cluburile. Vezi lista

0
2902
Participarea premierului Ludovic Orban, împreună cu ministrul afacerilor interne, Marcel Vela, la ședința în sistem videoconferință

Participarea premierului Ludovic Orban, împreună cu ministrul afacerilor interne, Marcel Vela, la ședința în sistem videoconferință cu prefecții și șefii structurilor MAI și ai celorlalte instituții și autorități cu atribuții în gestionarea situației generate de creșterea numărului de îmbolnăviri cu COVID-19#LudovicOrban #MAI #COVID19

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Vineri, 10 iulie 2020

Premierul Ludovic Orban a participat, împreună cu ministrul MAI, Marcel Vela la o videoconferință, în dimineața zilei de sâmbătă, 11 iulie a.c., în care le-a cerut prefecţilor şi şefilor de instituţii cu atribuţii în combaterea pandemiei de COVID-19 să amplifice la “limita maximă posibilă” controalele, pentru a asigura respectarea regulilor de protecţie a sănătăţii oamenilor.

“Scopul acestei întâlniri este acela de a suna mobilizare generală a instituţiilor statului care au atribuţii în lupta împotriva epidemiei, acele instituţii care au atribuţii de control pentru a determina o amplificare la limita maximă posibilă a acţiunilor de control pentru a respecta asigurarea regulilor de protecţie a sănătăţii oamenilor. (…) Scopul principal al acestei şedinţe este acela de a îmbunătăţi coordonarea între instituţii şi de a creşte eficienţa măsurilor pe care le luăm şi acţiunilor de control pe care le organizăm”, a declarat Ludovic Orban.

Premierul a cerut, totodată, intensificarea controalelor pe transportul public, la metrou şi în zona transportului feroviar. El a solicitat ca şi locurile de joacă să fie supravegheate.

Iar în ceea ce priveşte comerţul, prim-ministrul a punctat că orientarea controalelor trebuie să fie către pieţele agroalimentare, dar şi în târguri.

Premierul Orban a cerut intensificarea controalelor şi la terase, restarante, benzinării dar și cluburi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.