VIDEO. Nereguli depistate de CJPC, în zona plajei Tuzla: zone insalubre, construcții ilegale și foarte mult gunoi

0
1624

Inspectoratul Județean de Poliție a dispus în cursul săptămânii trecute, în zona plajei Tuzla, mai multe controale. Urmare a neregulilor depistate a fost invitat să participe la aceste acțiuni și Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa.

De menționat că parte la aceste acțiuni au luat și oamenii legii, dar și prefectul județului Constanța, George Niculescu. Primăria a somat, în cele din urmă, ca în 48 de ore, începând de vineri, 10 iulie a.c., toți operatorii economici să curețe zona de toate construcțiile ilegale de pe plaja și faleza Tuzla.

“În urma unor acțiuni desfășurate în data de 4.07 și 11.07 au fost constatate mai multe abateri grave în zona plajei Tuzla. CJPC a participat alături de mai multe autorități la ambele acțiuni, sub coordonarea Instituției Prefectului. Au fost depistate locații insalubre, multe construcții ilegale, cu destinația de alimentație publică, haznale săpate lângă izvoarele de apa “potabilă”, cazări încropite printre gunoaie și pentru toate acestea primăria oferă “CERTIFICAT DE OPORTUNITATE”, transformadu-i pe ilegali comercianți, în oportuniști! La initiativa Prefectului, acțiunea din 4.07 a fost reluată cu mai multe forțe implicate, inclusiv IJP Constanța, ISC, DSP, Garda de Mediu etc., în data de 11.07, iar în urma ultimatumului adresat primariei Tuzla, aceasta a hotarat să “vadă dezastrul” de acolo și să emita o “notificare” de dezafectare. CJPC a semnat documentul care arată instituției prefectului ce dezastru este acolo cu ce potențial periculos!”, au transmis aceștia.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.