Organizatorii anunță ediția din 2021 a festivalului UNTOLD. În ce condiții se va desfășura evenimentul

0
466

Ediția din 2021 a festivalului Untold de la Cluj va avea loc în perioada 5-8 august. Organizatorii speră că evenimentul va putea fi organizat în format fizic, ca urmare a apariției vaccinului anti-Covid, dar și în urma dezvoltării testelor rapide ce vor permite testarea în masă.

Unul dintre cele mai așteptate momente de fanii festivalului UNTOLD este în fiecare an
anunțarea datei pentru ediția următoare. Este momentul în care fanii festivalului încep să viseze la experiențele unice din anul următor, să-și dorească să vadă pe una din cele 10 scene din festival artistul favorit, să-și strângă gașca de prieteni și bineînțeles să-și facă planuri pentru o vară de neuitat. Dacă în anul 2020 toate aceste lucruri nu au fost posibile, anul 2021 vine cu încredere și optimism de la organizatorii festivalului UNTOLD, care au început pregătirile pentru ediția cu numărul șase a unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume, UNTOLD. În 2021, al șaselea capitol din povestea UNTOLD se va scrie în perioada 5-8 august, la Cluj-Napoca.

Ediția de anul viitor vine cu o nouă poveste magică UNTOLD care se va desfășura, timp de 4 zile și 4 nopți, alături de cei mai mari artiști din întreaga lume, dar și alături de cel mai minunat
public pe care un festival și-l poate dori. Un sentiment de nerăbdare îi încearcă atât pe fanii
festivalului, cât și pe artiștii care abia așteaptă reîntâlnirea cu publicul din România. Organizatorii UNTOLD spun că ediția din 2021 va depăși toate așteptările și va fi organizată în cele mai sigure condiții.

Nu am încetat nici un moment să fim optimiști și am lucrat în toată această perioadă la pregătirea ediției următoare, astfel că UNTOLD 2021 va fi cel mai bun UNTOLD de până acum! Încrederea noastră că ne vom revedea în vara anului viitor vine și ca urmare a veștilor extraordinare privind disponibilitatea unui vaccin la scară mondială la începutul anului viitor, dezvoltarea tot mai mare a testelor rapide care vor permite testarea în masă. În plus, sprijinul care urmează să vină din partea Guvernului pentru restartarea industriei de evenimente, grupurile de lucru în care suntem implicați alături de alți organizatori din țară și reprezentanții autorităților, în vederea pregătirii din timp a modului în care se vor desfășura evenimentele în anul 2021, ne dau toate motivele să credem că, prin comparație cu vara acestui an, vara anului 2021 ne va găsi într-o cu totul altă etapă, mult mai apropiată de normalitatea pe care o așteptăm cu toții. Abia așteptăm să ne întâlnim cu prietenii festivalului, cu fanii și artiști, la Cluj-Napoca, anul viitor.”, a precizat Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.