Organizatorii propun soluții pentru ca Neversea și Untold să nu fie anulate și în acest an

0
476
Neversea

Deși secretarul de stat Raed Arafat a declarat că nu crede că, în această vară, se vor ține evenimente cu mai mult de 150 de persoane, organizatorii Neversea și Untold propun câteva soluții pentru ca cele două festivaluri să nu fie anulate și în acest an.

Pentru ca Neversea și Untold să nu fie anulate și în acest an, organizatorii celor două evenimente propun ca la acestea să participe doar persoane vaccinate, persoane care arată o dovadă a anticorpilor sau persoane care obțin un rezultat negativ la testare, la intrarea la festivaluri.

„Acestea sunt trei dintre soluțiile și măsurile care credem noi că, într-un mod cumulat, ar putea să ajute și să permită reluarea activităților cu public. O măsură de genul distanțare socială este imposibilă. Cel mai important lucru este să ne punem la masă cu autoritățile și să inventăm și să găsim acel manual de utilizare a unui eveniment. Să înțelegi cum poți izola oameni care prezintă un risc de cei care nu prezintă un risc“, a declarat Edy Chereji, directorul de comunicare al celor două festivaluri, pentru Monitorul de Cluj.

Astfel, organizatorii Neversea și Untold vor să discute cu autoritățile și să găsească soluții pentru ca cele două evenimente să se poată desfășura în acest an. Reamintim că Neversea a fost anunțat pentru 8-11 iulie a.c., iar Untold, pentru 5-8 august 2021.

„Ne dorim să găsim această soluție alături de autorități. Aceasta a fost și rugămintea noastră, să nu renunțăm la această posibilitate de a reveni încetul cu încetul la normalitate. Și să ne punem la masă și să vedem care sunt scenariile posibile pentru această vară și care sunt măsurile pe care le-am putea pregăti, astfel încât să avem o vara cu evenimente. Nu putem spera, nu putem visa la o întoarcere la ceea ce a însemnat 2019. Dacă vom putea organiza evenimente, vor fi cu anumite compromisuri și măsuri care ne vor face să avem anumite limitări sau lucruri care ar putea să schimbe din experiența pe care oamenii o cunosc atunci când vine vorba de concerte și festivaluri“, a mai declarat Edy Chereji.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.