Pacientă suspectă de coronavirus, de negăsit în Spitalul Județean. Fiul vârstnicei: Medicul m-a anunțat că mama a dispărut din izolare

0
2896

Caz dramatic la Constanța! O vârstnică de 81 de ani a dispărut în această dimineață din Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Femeia fusese internată la spital cu arsuri grave, după ce o butelie a explodat în locuința ei. Octogenara, cunoscută cu afecțiuni psihice, este suspectă de coronavirus.

În timpul internării în spital, pacienta a fost în prezența unui bărbat suspect de COVID-19. Rezultatele testelor au ieșit negative, însă urmează să fie repetate. Familia pacientei a fost anunțată duminică dimineață de faptul că aceasta a dispărut din spital. Atât Poliția, medicii, dar și familia o caută în aceste momente. Nimeni nu își explică cum a putut să părăsească unitatea sanitară, ea fiind în izolare.

Teodor Ciucă, fiul femeii, a declarat într-o intervenție telefonică la un post TV faptul că: “Eu am vorbit la ora 06.50 cu medicul de gardă și mi-a spus că este sub supraveghere în izolare. Testele care au ieșit și de la bărbatul acela și de la mama am înțeles că au ieșit negative. La ora 08.20 a revenit medicul cu un telefon spunându-mi că mama a dispărut din izolare. A fost anunțată Poliția. Am fost contactat de către un domn agent de la Poliție. Mi s-a spus că o caută și că nu au găsit-o. Am sunat pe la ora 13.00 și nu aveau niciun rezultat. Mi-au spus că au rugat vecinii că în cazul în care o văd să sune ei la Poliție. Până la ora 16.00 nu se știa nimic de dânsa. Le-am sugerat să verifice înregistrările video de la ora respectivă, să vadă dacă a ieșit din spital. Mi se pare absurd. Ea a plecat în cămașă de noapte. Este arsă pe mâini și pe față. Este imposibil să nu vadă cineva că este ceva în neregulă cu ea. Eu locuiesc în Corbu, abia ce am ajuns acasă de la muncă și urmează să plec spre Constanța“.

Ce spun oamenii legii:

“Astăzi, în jurul orei 7.15, polițiștii Secției 3 au fost sesizați de către personalul medical al S.C.J.U. Constanța cu privire la faptul că Răceală Elena, de 81 de ani, a părăsit în mod voluntar unitatea spitalicească, fără acordul cadrelor medicale.

Femeia are 1.60 m înălțime, 60 de kilograme, constituție slabă, păr grizonat, iar la momentul plecării purta pantaloni negri și bluză roz.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364, int.20005.”

UPDATE:

Oamenii legii au anunțat faptul că octogenara a fost găsită în jurul orei 18.00, nu a fost victima unei infracțiuni, fiind în siguranță. Vârstnica a fost găsită fix în același loc, în același salon în care fusese internată și de unde cadrele medicale au sesizat inițial dispariția. O armată de oameni, mai exact toate echipajele de Poliție din Constanța, au fost implicate în căutarea octogenarei, fiind dată în urmărire.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.