Palaz le cere lui Lupu și Coșa să iasă și să discute cu protestatarii

0
329

Consilierul județean Claudiu Palaz, președintele P.M.P. Constanța, cere prefectului și președintelui Consiliului Județean Constanța să discute cu participanții la protestele din ultimele trei zile. Acesta solicită ca cei doi să explice măsurile antiCOVID luate de Guvern, pentru ca oamenii să aibă încredere.

Ca urmare a evenimentelor din ultimele zile – mișcările sociale împotriva măsurilor de stopare a SARS-CoV-2 -, Partidul Mișcarea Populară Constanța, prin președintele Claudiu-Iorga Palaz, cere reprezentanților administrației județene și parlamentarilor care susțin Guvernarea P.N.L.-U.S.R. să discute cu protestatarii. Să îi lămurească dacă măsurile dispuse de Prefect și Guvern sunt spre binele lor și că, pe viitor, din punct de vedere economic, „va curge lapte și miere“.  

„Dialogul este soluția! Dialogul pe care voi, cei de la administrația centrală și județeană, l-ați uitat de când ați ocupat funcțiile administrative! Aplicați un singur principiu: «Ciocu’ mic, căci acum noi suntem la guvernare!»

Ieșiți în fața demonstranților și lămuriți-i că va fi bine și să aibă încredere!

Sunteți în stare, domnule Lupu Mihai, Președinte al Consiliului Județean Constanța (P.N.L.&Co.+U.S.R.) și domnule Prefect (P.N.L.&Co.+U.S.R.) să le vorbiți oamenilor?! Sau ați crezut că «guvernarea reprezintă doar combinații» și fără obligații față de cei care v-au dat votul?

Guvernarea înseamnă obligații față de constănțeni! Guvernarea înseamnă respect pentru Constanța!

Alegeți calea pe care v-o sugerez și vorbiți-le oamenilor, nu puneți bastoanele pe ei! Asta nu e soluție! Această metodă va inflama lucrurile și acestea pot degenera în conflicte de stradă. Demonstrați că vă pasă și ieșiți în fața oamenilor să le vorbiți!“, a transmis consilierul județean Claudiu Palaz, președintele P.M.P. Constanța.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.