VIDEO Parchetul Tribunalului s-a autosesizat în urma celor 7 decese de la Infecțioase. Au fost mobilizați procurori și criminaliști inclusiv din Capitală

0
1147
Foto- Cătălin Schipor

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța s-au autosesizat în legătură cu tragedia de la Spitalul de boli infecțioase din Constanța.

Procurorii au deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, ce mai multe persoane și-au pierdut viața în urma incendiului care a cuprins Secția ATI a Spitalului de boli infecțioase. Inițial erau anunțate patru persoane decedate, însă numărul acestora a ajuns deja la 7, iar mai multe persoane au fost rănite. Procurorii vor stabili, în urma anchetei, cine se face vinovat pentru această tragedie.

Cinci pacienți au murit la Spitalul de Boli Infecțioase, un pacient la Spitalul Județean Constanța și cel de-al șaptelea la Spitalul Militar.

Zeci de criminaliști au fost mobilizați la Constanța, atât din municipiu, cât și din București, pentru a face cercetarea la fața locului și pentru a stabili cu exactitate cauzele care au stat la baza producerii incendiului, dar și persoanele responsabile.

Reamintim că în cursul acestei dimineați, Secția ATI a unității spitalicești a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul se pare că a pornit de undeva de la subsol. peste 100 de persoane au fost evacuate, printre care se numără pacienți și personal medical.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.