Partidul condus de Viorica Dăncilă își dorește sediu pentru filiala din Constanța: „Am depus actele la Primărie”

0
755
foto: arhivă

Partidul „Națiune Oameni Împreună” (NOI), al cărui președinte este fostul prim-ministru al României, Viorica Dăncilă, are filială și la Constanța. Contactată telefonic de Focus Press, Dăncilă a spus că deja au fost depuse actele pentru un sediu ce va gădzui filiala NOI din Constanța.

„Am depus actele la Primăria Constanța pentru sediu. Sper ca acestea să iasă cât mai repede. Nu știu să vă spun data exactă când au fost depuse actele”, a declarat, pentru Focus Press, Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă a precizat că filiala din Constanța este condusă de Ovidiu Vițelaru. Acesta ne-a spus că este de profesie inginer, locuiește în Constanța și a absolvit Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației de la Universitatea „Al. I. Cuza” din Iași. Nu am putut găsi CV-ul președintelui filialei NOI din Constanța, deoarece nu este public.

„Este vorba despre o filială nou-născută, în luna aprilie a anului 2022”, a declarat pentru Focus Press, Ovidiu Vițelaru. Acesta a precizat că organizația numără peste 100 de membri și că nu există alte organizații teritoriale în județ.

„Avem în vedere colaborări cu oricine care vrea să facă ceva pentru țară”, a spus Vițelaru în momentul în care a fost întrebat de colaborarea cu alte partide politice.

Viorica Dăncilă a precizat, totodată, și motivul pentru care s-a întâlnit cu Decebal Făgădău, în Constanța, după ce s-ar fi vehiculat o eventuală întoarcere în politică a fostului primar, chiar în partidul NOI.

„M-am întâlnit cu domnul Făgădău. Nu am discutat despre așa ceva. Am luat un prânz împreună”, a spus Viorica Dăncilă.

În luna aprilie a acestui an, Viorica Dăncilă s-a aflat la Constanţa, unde a stat de vorbă cu fostul primar al Constanţei şi fost lider al PSD, Decebal Făgădău. Cei doi au luat masa împreună. Atunci, Decebal Făgădău nu a confirmat o eventuală intrare în partidul condus de Viorica Dăncilă. „ Doar am luat masa împreună”, a spus fostul primar al Constanței.

Organizația Județeană Constanța a partidului „Națiune Oameni Împreună” are o pagină de Facebook, care a strâns, până în prezent, peste 190 de aprecieri. „Pagina a fost refăcută de zece zile”, a spus președintele filialei NOI Constanța, Ovidiu Vițelaru.

Echipa Partidului Națiune Oameni Împreună (NOI) este formată din: Viorica Dăncilă, președinte, Francesco-Ionel Șerban, președinte executiv, Cornelia Baloș, secretar general, Bogdan Petrescu, vicepreședinte, Iuliana Harasim, vicepreședinte, Iulia Hirică, Alexandra Bolocan, vicepreședinte și Răzvan-Gabriel Gogoț, vicepreședinte.

NOI se declară un partid de centru-stânga, deși, Viorica Dăncilă ne-a declarat, că mai ales în acest context economic, sunt necesare și măsuri de „dreapta”.

„NAȚIUNE OAMENI ÎMPREUNĂ este un partid de centru-stânga, modern, un partid național care încurajează manifestarea credinței autentice în Dumnezeu şi își propune promovarea unui model social, bazat pe devotamentul față de principii, comuniune și valori spirituale”, se arată pe site-ul partidului.

Petruț IACOB

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.