Patronii clubului Loft deschid un bar în stațiunea Mamaia

0
3576

În Mamaia Nord nu se ridică doar blocuri și hoteluri ci și baruri și restaurante. Cum de ani de zile în această zonă nu a mai fost construit nimic nou în domeniul alimentației publice, o firmă din București a decis că este momentul să investească într-o astfel de afacere.

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire Bar – suprafata solicitată, 3445 mp”, propus a fi amplasat în municipul Constanta, bulevardul. Mamaia, nr. 564, lot 1, jud. Constanta. Titularul investiției este Global Drinks International SRL, cu sediul în Bucuresti.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului pe strada Unirii nr. 23 şi la sediul: Global Drinks International SRL, cu sediul în Bucuresti, strada Traian nr. 184-186, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanţa.

Societatea Global Drinks International s-a înființat în 2010. Acţionarii oficiali sunt: (36%) Berciu Petru, (17%) Măluşel Petre Dan, (17%) Biriş Ion Andrei, (15%) Gizdavu Ovidiu Septimiu, (15%) Pazara Cristina.

Petru Berciu este cel care controlează restaurante selecte Loft și cluburi de noapte The Office și este unul dintre acționarii importatorului de băuturi alcoolice BDG Import.

Dintre numele enumerate mai sus, mai cunoscut la malul mării este Măluşel Petre Dan, cel pe care colegii – patroni de cluburi – îl alintă “Mielu”.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.