Patronii resortului Alezzi Beach mai ridică un bloc în Mamaia Nord, cu piscină şi skybar

0
1877

Alezzi Beach Resort este situat în Mamaia Nord, în primul rând la mare. Blocurile care formează acest complex rezidenţial au atras clienţi din toată ţara, nu doar din Constanţa, deşi preţurile pentru apartamentele de aici sunt destul de ridicate. Pentru că cererea este destul de mare investitorii vor să mai ridice încă un bloc de șapte etaje și au cerut acordul de mediu.

În acest sens, Agenția pentru Protecția Mediului din Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire imobil locuințe de vacanță Ds+P+7E, demisol comercial, piscine exterioare, loc de joacă, fitness, skybar, platforme de parcare, imprejmuire teren, terasa circulabila si amenajare peisagistica” propus a fi amplasat în orasul Navodari, zona Mamaia Nord, strada Promenada Năvodari.

Informaţiile privind memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul APM Constanta, din strada Unirii nr. 23 şi la sediul: SC ALEZZI BEACH RESORT SRL prin Costea Daniela, cu sediul în municipiul Constanța, B-dul Alexandru Lapusneanu nr. 93, bl. LV 22, sc. A, et. 3, ap. 11, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.

Alezzi Beach Resort SRL are asociaţi persoane fizice pe următorii: Zelcă Enache-Claudiu, cu 10% din capitalul social, Zelcă Adrian, cu 10% din capitalul social, Zelca Cristian, cu 10% din capitalul social, Perifan Anca-Raluca, cu 70% din capitalul social.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.