Penny Market va construi un supermarket la Cumpăna. Iată în ce zonă

0
622

Locuitorii comunei Cumpăna nu vor mai fi nevoiți să iasă din comună pentru a merge la supermarket, pentru că, în curând, se va ridica un astfel de magazin alimentar. Cei de la Penny Market au cerut acordul de mediu pentru ridicarea construcției.

Astfel, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire magazin ”Penny Market” și magazin cu produse din carne și brânzeturi parter, accesuri auto, amenajări exterioare, sistematizare verticală, reclame pe fațade și parcare, totem publicitar, împrejmuire, branșamente la utilități, montare post trafo, organizare de șantier”, amplasat în județul Constanța, comuna Cumpăna, strada Nucilor, nr.45.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, în strada Unirii nr. 23 şi la sediul REWE PROJEKTENTWICKLUNG ROMÂNIA SRL din județul Ilfov, comuna Ștefăneștii de Jos, strada Bușteni, nr.7, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.