Pedeapsă majorată pentru un traficant de etnobotanice

0
749
Plicurile cu etnobotanice au fost confiscate. FOTO IJJ Constanța

Unui condamnat pentru trafic de etnobotanice i-a fost majorată pedeapsa, la cererea Serviciului de Probațiune Constanța, prin anularea suspendării unor pedepse mai vechi.

Nedret Agiolu a fost condamnat, în luna iulie a anului trecut, la o pedeapsă de un an de detenție cu suspendare, la Tribunalul Constanța, în dosarul grupului infracțional organizat la care a aderat. Pedeapsa a fost majorată cu un sfert din durata măsurii educative de 2 ani şi 4 luni, primită printr-o sentință penală pronunţată de Judecătoria Constanţa, rezultând astfel o pedeapsă cu închisoare a de un an şi şapte luni de detenție. Instanța a decis anularea suspendării pedepselor în ambele dosare, urmând ca individul să execute pedeapsa în regim de detenție. Totuși, decizia instanței nu este definitivă și poate fi contestată.

Așa cum precizam inițial, îndividul în cauză a fost condamnat pentru trafic de etnobotanice, în municipiul Constanța, împreună cu alte persoane, condamnate la rândul lor. Grupul își vindea ”marfa” prin intermediul unor oameni ai străzii, în zona Tomis III și nu numai.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.