Pentru cei interesaţi: imobile la preț de chilipir

0
2280

Cei care doresc să achiziționeze o locuință, un teren sau chiar o mașină la mâna a doua, au șansa să o facă mai ieftin decât prin intermediari. Asta pentru că site-urile de vânzări ale bunurilor rezultate din executări silite au explodat în această perioadă.

 Băncile au scos la vânzare de la hoteluri aflate în stațiuni ”cu vad”, până la terenuri aflate la marginea satelor sau autoturisme. Multe dintre ele se vând la licitație și au prețuri de pornire mult mai mici decât cele cu care au fost prezentate inițial, întrucât au fost preluate de la rău-platnici de mult timp și, pentru a evita ca acestea să se devalorizeze și mai mult, se vând la prețuri mult reduse.

De exemplu, o casă P+1, în municipiul Constanța, cu suprafață de 115 metri pătrați + 100 metri pătrați de teren, a fost scoasă la vânzare cu prețul de pornire de 40.000 euro

Hotel, 48 camere, la pret de 2-3 apartamente

Un hotel cu 48 de camere, situat în stațiunea Costinești, (suprafață construita – 569 metri pătrați, suprafață utilă – 1186.91 metri pătrați,
suprafata desfășurată – 1.707 metri pătrați), care inițial se vindea cu 725.000 euro, acum se vinde la jumătate de preț, adică cu 362.522 euro, adică acesta ar costa puțin mai mult decât o pensiune, care are un număr mult mai redus de camere.

Că tot veni vorba despre pensiuni, tot în Costinești se vinde, prin vânzare directă, o pensiune cu 10 camere, având prețul de 140.000 euro, în condițiile în care, pe piața imobiliară din Constanța, prețul unui apartament din zona Tomis Plus ajunge până la 120.000 euro.

Barjă cu motor – la mai puțin de jumătate de preț

Surprizele se șin lanț pe aceste site-uri. Am găsit și o barjă autopropulsată, care se vinde cu prețul de 87.500 de euro, în condițiile în care prețul ei, pe piață, depășește cu mult 100.000 de euro.

La autoturisme, prețurile încep de la 3000 de euro în sus, în funcție de anul fabricației, însă, cu 3000 – 4000 de euro, puteți cumpăra o mașină de toată frumusețea, care s-ar vinde mult mai scump pe piața S.H.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.