Primăria și Consiliul Local din Nicolae Bălcescu anulează tabăra pentru elevii merituoși din comună

0
586

În contextul epidemiologic actual și amenințarea infectării cu noul coronavirus (COVID19), precum și recomandările și restricțiile impuse de Comitetul Național pentru Situații de Urgență, primarul din localitatea Nicolae Bălcescu a anunțat că este nevoit să suspende tabăra școlară din această vară pentru elevii merituoși din comuna Nicolae Bălcescu.

Consiliul Local al comunei Nicolae Bălcescu aprobase în luna martie ca tabăra elevilor cu rezultate bune la școală să se desfășoare în această vară în zona Vârtop – Arieșeni. Din păcate, taberele școlare sunt interzise din cauza COVID19 și copiii nu vor putea pleca în meritata vacanță.

„Cu tristețe am luat această decizie, însă sănătatea și siguranța copiilor noștri este cel mai important lucru și nu putem risca să îi expunem unor riscuri uriașe. Vă asigur însă dragi copii, că vom continua în fiecare an să organizăm aceste tabere școlare gratuite pentru că voi meritați tot ce e mai bun.

Nu fiți supărați, aveți grijă de voi și de sănătatea voastră, continuați să învățați la fel de bine și vă promit că la anul veți merge în tabără la munte!“, a transmis Dumitru Timofte, primarul din Nicolae Bălcescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.