Percheziții acasă la criminalul din Corbu: “Am găsit bunuri luate de la faţa locului şi aruncate la o pubelă de gunoi. Îi era teamă că i-ar putea rămâne amprentele pe ele”

0
311

Oamenii legii au făcut percheziții acasă la criminalul din Corbu. Acesta și-a recunoscut faptele și a oferit detaliile necesare anchetatorilor.

“Autorul a recunoscut în totalitate săvârşirea faptelor, ne-a dat şi detalii, s-a efectuat şi o percheziţie la domiciliul acestuia, unde au fost găsite mai multe bunuri, care probează în mod complex săvârşirea faptelor care i se impută. Am găsit şi maceta cu care s-a sâvârşit crima, hainele pe care autorul le avea asupra lui, am găsit bunuri luate de la faţa locului şi aruncate la o pubelă de gunoi pentru că îi era teamă autorului că i-ar putea rămâne amprentele pe bunurile respective. El a venit pregătit cu cagulă, cu mască, cu mănuşi, dar la un moment i-a căzut o mănuşă şi s-a gândit că îi pot rămâne amprentele“, a spus procurorul Viorel Teliceanu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

A. V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.