VIDEO Dosar penal în urma incendiului auto provocat de artificii în Agigea

0
1436

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală în urma incendiului izbucnit pe DN 39 pe raza localității Agigea în seara de 3 iulie. În mașină au fost găsite mai multe resturi de artificii, acestea autoaprizându-se din cauza căldurii.

Un echipaj de jandarmi al GJM Tomis, în drum spre unitate, în localitatea Agigea, observat un autovehicul in flăcări. Jandarmii au sunat la 112 și au procedat la asigurarea zonei prin constituirea unui perimetru de siguranța, recomandând totodata trecătorilor sa nu se apropie.

La locul solicitarii au intervenit două autospeciale de stingere ale ISU Dobrogea si un SMURD B, 12 pompieri. La ajungerea acestora la locul incendiului, mașina ardea generalizat.

Șoferița autoturismului, în vârstă de aproximativ 35 de ani, a suferit arsuri pe aproximativ 6% din suprafața corporala, refuzând transportul la spital după ce i s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului.

Pompierii au stabilit ca și cauză probabilă a incendiului: efect termic. În urma recunoașterii s-a constatat ca în portbagaj erau materiale pirotehnice (artificii).

În cauză a fost deschis și un dosar de cercetare penală in rem, pentru distrugere din culpă. Se pare că victima deține o firmă de decorațiuni evenimente, în mașină aflânudu-se artificii pentru tort.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.