Percheziții: doi bărbați și o femeie au tâlhărit o familie din Topalu de 227 de mii de lei

0
446
Sursa foto: antena3

În urma cercetărilor desfăşurate într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Constanța au efectuat marți, 16 februarie a.c., 3 percheziții domiciliare în localitățile Bordușani și Grivița din județul Ialomița, la persoane bănuite de comiterea faptei.

Astfel, în noaptea de 24/25 septembrie 2020, polițiștii au fost sesizați despre faptul că doi bărbați și o femeie ar fi pătruns în incinta unui imobil din localitatea Topalu, județul Constanța, unde l-ar fi agresat fizic și amenințat cu acte de violență pe proprietarul locuinței, ulterior sustrăgând 227.300 de lei, 6 parfumuri și două telefoane mobile.

De la locuințele persoanelor vizate, au fost ridicate bunuri și înscrisuri de interes operativ.

În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore pe cei 2 barbați, ambii de 33 de ani, precum și pe femeia de 29 de ani.

În cursul  zilei de ieri instanța de judecată a emis pe numele persoanelor în cauză mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic al I.P.J. Constanța, Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, precum și al polițiștilor din cadrul I.P.J. Ialomița și I.P.J. Giugiu.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.