VIDEO. Interlopul Fane Vancică, săltat de mascați!

0
855
Fane Vancică, Facebook
Fane Vancică, Facebook

Fane Vancică (pe numele real Cami Niță) a fost săltat de mascați, marți, 27 septembrie. Este vorba de dosarul format în urma apariției în spațiul public a unor imagini video în care Fane bate cu bestialitate o femeie, care se pare că ar fi amanta. A fost audiat la acea dată, în urmă cu circa o lună de zile, însă Vancică a continuat să tot apară în spațiul public și chiar să ofere sfaturi de conduită morală, pe Tik Tok. Mai mult decât atât, și-a ridicat la rang de cinste pantofii cu care era încălțat atunci când a bătut respectiva victimă.

La data de 27 septembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bărbatul bănuit de săvârșirea faptelor a fost condus la audieri, în baza unui mandat de aducere, în vederea continuării cercetărilor. Precizăm că este vorba de Fane Vancică.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Capitalei.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Precizăm că Fane Vancică (Cami Niță) este cunoscut cu antecedente penale. Membrii clanului Vancică sunt cunoscuți pentru scandaluri, trafic de droguri și contrabandă cu țigări. Unul dintre cele mai recente dosare legate de contrabanda cu țigări se află pe rolul instanțelor de judecată, fiind implicați și constănțeni.

L.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.