Percheziții și acuzații de proxenetism la un salon de masaj erotic, după ce o tânără s-a plâns că a fost pipăită în timpul interviului pentru angajare

0
397
Imagine cu rol ilustrativ, sursa foto: masaj-iulia.ro

Administratorul mai multor saloane de masaj erotic a fost reținut de polițiști, fiind acuzat de mai multe infracțiuni grave, printre care se numără și proxenetismul. Totodată, o tânără îl acuză de agresiune sexuală, după ce acesta ar fi atins-o în zonele intime în momentul în care tânăra susținea interviul pentru angajare.

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, în data de 15 septembrie 2021, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigaţii Criminale Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, a pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

În fapt, din probatoriului administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat, de 47 de ani, din Bucureşti, în intervalul aprilie – septembrie a.c., administrator al unor firme, sub denumirea de salon de masaj/salon de masaj erotic, cu scopul de a obţine foloase materiale, ar fi pus la dispoziţie spaţiile necesare şi ar fi determinat practicarea prostituţiei prin promisiunea de venituri mari.

Ancheta a fost declanşată în urma sesizării unei persoane cu privire la faptul că, pe parcursul susţinerii interviului de angajare, administratorul societăţii ar fi atins-o în zonele intime. Cercetările desfăşurate pentru agresiune sexuală au fost extinse, fiind conturate elementele constitutive ale infracţiunii de proxenetism.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigaţii Criminale Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, proxenetism şi agresiune sexuală.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.