VIDEO Record de vizitatori la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii – 450.000

0
80

Al doilea an de pandemie în care restricțiile au fost mai blânde a adus pe litoral un număr mare de turiști, care au vrut să recupereze timpul și ocaziile pierdute în 2020. Pentru mulți, vizita litoralului a însemnat și o escală la CMSN, Delfinariul fiind principala atracție.

Personalul CMSN a făcut cu greu față publicului numeros. La Delfinariu s-au suplimentat aproape zilnic numărul de spectacole pentru a răspunde cererii, iar la final de sezon, cele două vedete – NiNi și ChanChan au intrat și ele într-o mini vacanță de recuperare.

„A însemnat ca număr de vizitatori echivalentul la 2019 – 2018, adică un număr mare de vizitatori – 450.000 vizitatori. Un record al Complexului Muzeal“ a precizat dr. Adrian Bîlbă, directorul CMSN.

Acesta a precizat că acum la CMSN sunt în pline pregătiri de iarnă, iar vizitatorii sunt în continuare așteptați:

Iată că vine vremea la care începem amenajările – reparații, modernizări. Ne pregătim de iarnă – hrană pentru animale, tot ceea ce este necesar ca să putem funcționa pe timp de extrasezon. Este vorba de sezonul dumneavoastră, al constănțenilor. Vă așteptăm în vizită, aveți ce vedea“.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.