Persoanele care beneficiază de ajutor social au ajutat echipele Polaris să continue acțiunea de curățenie generală în Parcul Tăbăcărie

0
38

O nouă acțiune de amploare s-a desfășurat miercuri, 5 ianuarie a.c., în Parcul Tăbăcărie, unde echipele Polaris au colectat, din nou, zeci de saci de deșeuri vegetale și municipale, au măturat aleile și au curățat suprafețele gazonate.

S-au executat lucrări de corecție asupra arborilor și arbuștilor și s-au strâns resturile vegetale. De asemenea, angajații Polaris au început așternerea pământului vegetal pentru pregătirea terenului pentru plantat. Nu trebuie să uităm că poluarea pe care noi o producem are efecte negative atât asupra mediului înconjurător, cât și asupra sănătății noastre. Pentru ca aceste acțiuni să aibă rezultatele pe care vrem să le vedem cu toții, este de datoria fiecăruia dintre noi să menținem curățenia în oraș zi de zi. 

La această acțiune au luat parte și persoanele care beneficiază de ajutor social și cele care prestează muncă în folosul comunității. Deșeurile aruncate necontrolat, pe uscat sau pe mare, amenință în mod direct toate formele de viață sălbatică (păsări, animale); acestea pot muri sau se pot accidenta din cauza ambalajelor, mucurilor de țigară, resturilor alimentare sau altor deșeuri aruncate de oameni. Menținerea spațiilor comune curate reprezintă respectul pe care îl arătăm persoanelor de lângă noi”, susțin reprezentanții Polaris.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.