Persoanele care s-au imunizat cu schema completă anti-COVID sunt așteptate la Centrul de Vaccinare Năvodari pentru ridicarea tichetelor de masă

0
1094

Persoanele care s-au imunizat cu schema completă de vaccinare sunt așteptate la Centrul de Vaccinare Năvodari pentru ridicarea tichetelor de masă

Centrul de Vaccinare continuă distribuirea tichetelor de masă la Năvodari pentru persoanele care s-au imunizat cu schema completă de vaccinare.

Doar 175 de persoane s-au prezentat, până în prezent, la Centrul de Vaccinare Năvodari pentru ridicarea tichetelor de masă acordate în baza OG nr. 19/30.08.2021 și a Ordinului MS nr. 1863/2021.

“Rugăm persoanele beneficiare să se prezinte cât mai urgent la sediul Centrului de Vaccinare din Str. Sănătății, nr. 1, pentru ridicarea tichetelor de masă în valoare totală de 100 de lei, întrucât acestea au termen de valabilitate până la 31.12.202”, susțin reprezentanții Centrului de Vaccinare.

Pot ridica tichetele de masă de la Centrul de Vaccinare Năvodari doar persoanele care s-au imunizat cu schema completă de vaccinare (2 doze de vaccin Moderna, Pfizer, AstraZeneca, respectiv 1 doză Johnson & Johnson) având cea de-a doua doză de vaccin/doza unică Johnson & Johnson administrată la Năvodari.

Distribuirea tichetelor se face zilnic, în intervalul orar 16.00-19.00, la sediul Centrului de Vaccinare Năvodari din Str. Sănătății, nr. 1. Beneficiarii sunt rugați să aibă asupra lor adeverința de vaccinare, cartea de identitate sau pașaportul.


De asemenea, distribuirea tichetelor va continua și pentru persoanele imunizate cu schema completă după data 1 octombrie, la momentul primirii tichetelor de la Direcția de Sănătate Publică Constanța.

A. V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.