Peste 15 posturi, libere la CNE Cernavodă

0
7007
sursa foto: e-nergia.ro

Sucursala C.N.E. Cernavodă organizează concurs în vederea ocupării a 16 posturi de operator nuclear în pregătire, în cadrul Departamentului Exploatare

Până pe 24 martie a.c., cei interesați își pot depune dosarele pentru angajarea ca operator nuclear în pregătire la C.N.E. Cernavodă.

Aceștia trebuie să aibă studii medii cu diplomă de Bacalaureat – profil real / tehnologic, cunoștințe de limba engleză – nivel mediu; abilități de comunicare, să fie apți pentru lucru în ture și în mediu cu risc de expunere la radiații, să aibă capacitate de lucru sub stres și în mediu procedurat.

Operatorii nucleari în pregătire operează instalațiile și echipamentele din zona deservită, conform procedurilor aprobate, și răspunde de buna funcționare a acestora, întocmesc / verifică / execută foi de manevră, efectuează rutine în instalații; raportează deficiențele constatate în conformitate cu cerințele procedurale, asigură transmiterea, în mod eficient, a informațiilor asupra stării instalației pe care o supraveghează, către treapta superioară de conducere etc.

Salariul oferit este competitiv, concediul de odihnă anual este de 26-35 de zile lucrătoare, indemnizație de concediu de odină echivalentă cu 1,6 ori salariul, compensare consum energie electrică în limita a 3600 Kwh/an și de energie termică în limita a 21 Gcal/an; cazare gratuită în locuințe de serviciu sau de intervenție, în limita spațiilor locative disponibile; transport la și de la locul de munca cu mijloace de transport în comun puse la dispoziție de unitate etc.

Data-limită și locul depunerii cererilor de înscriere și a altor documente necesare înscrierii: 24. 03.2021, orele 16.00.

Dosarele de candidatură se depun personal la sediul C.N.E. Cernavodă sau, prin e-mail, la adresa recrutare@cne.ro, cu mentiunea/subiectul: pentru concurs poziția Operator Nuclear în Pregatire din cadrul Departamentului Exploatare (U1/U2).

Informații suplimentare se pot obține la Serviciul Resurse Umane.

Concursul se va organiza on-line.

În cazul în care, în urma acestuia, sunt declarate admise persoane pensionate din cadrul S.N.N., acestora li se va solicita să accepte, ca atribuție suplimentară de serviciu, precizată în fișa de post, susținerea de programe de mentorat pentru transferul de cunoștințe și experiență către personalul în formare sau angrenat în programe de succesorat, derulate la nivelul S.N.N. În acest caz special, contractul va fi pe durată determinata de un an.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.