VIDEO. Chițac cere să păstrăm curățenia în oraș!

0
279

Luni, 15 martie a.c., echipele Direcției de Servicii Publice ale Primăriei Constanța, cărora li s-au alăturat beneficiarii ajutorului social și persoanele care trebuie să presteze muncă în folosul comunității (un total de 60 de oameni), au început igienizarea spațiilor verzi din zona Portului Tomis și plaja Modern.

„Vreau să fie extrem de clar, facem curățenie în tot orașul cu toate resursele pe care le avem la dispoziție, fără a le cere constănțenilor să participe la o activitate pentru care plătesc taxe și impozite, cum s-a procedat anterior. Cer, însă, ca această curățenie să fie păstrată. Trebuie să terminăm odată cu această muncă de Sisif. Nici nu apucăm să igienizăm o zonă și trebuie să o luăm de la capăt.

Vă rog să înțelegeți că acest efort nesfârșit este plătit din banii noștri, ai tuturor, pentru că unii nu înțeleg că orașul nostru nu e coșul lor de gunoi. Îi rog pe toți cetățenii de bună credință să ia atitudine față de cei care nu respectă acest efort comun și să ne semnaleze ori de câte ori sunt martorii unui astfel de comportament, pentru a-i putea sancționa pe cei responsabili“, a transmis primarul Vergil Chițac.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.