Peste 20 de percheziții la o grupare de hoți ce acționau pe raza mai multor județe

0
150
Echipaj de intervenție al jandarmeriei. FOTO Cătălin SCHIPOR

În această dimineață, polițiștii ialomițeni au descins la locuințele a 21 de persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din societăți comerciale. 10 persoane au fost conduse la sediul poliției pe bază de mandate de aducere.

La primele ore ale dimineții, 120 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, precum și al jandarmilor ialomițeni au pus în executare 21 de percheziții domiciliare, pe raza localităților ialomițene Borănești, Coșereni, Gârbovi, Amara și Ciulnița, precum și Jilava din județul Ilfov.

Forțele de ordine au descins la locuințele mai multor persoane bănuite de comiterea unor furturi din societăți comerciale de pe raza județelor Ialomița, Buzău, Călărași și Prahova, persoane din anturajul acestora precum și tăinuitori de bunuri provenite din infracțiuni.

Până la această oră, 10 persoane au fost conduse la sediul poliției, pe bază de mandate de aducere, pentru audieri, fiind de asemenea ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri provenite din infracțiuni.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.