Peste 200 de câini, în biobaza de pe Vârful cu Dor

0
234

În mai puțin de o săptămână, zece câini care au fost donați adăpostului public au fost adoptați. Alți 209 așteaptă o familie!

O mare parte din câinii care ajung la adăpostul public își pierd căminul în situații extreme. Cei care ar trebui să le ofere o familie iubitoare se află în imposibilitatea de a mai avea grijă de ei. Șansa acestor suflete abandonate o reprezintă un nou cămin. Din fericire, iubitorii de animale au fost receptivi la demersul inițiat de Municipalitate. Zece câini care au fost donați adăpostului public în ultimele zile și-au găsit deja un stăpân, iar pentru un altul a fost depusă cerere de adopție.

Primăria Municipiului Constanța mulțumește celor care se implică în viața comunității și aleg să adopte responsabil.

În prezent, 209 de câini comunitari așteaptă să facă parte dintr-o familie. Procedura de adopție se realizează on-line. Persoanele care văd pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța sau pe pagina de Facebook un câine pe care vor să-l adopte, pot trimite poza patrupedului pe adresa de e-mail: animale.abandonate@primaria-constanta.ro.

Cei care solicită adopția unui câine sunt rugați să lase în email și un număr de telefon pentru a fi contactați. Reprezentanții Serviciului Gestionare Animale Abandonate vor verifica dacă animalul este disponibil pentru adopție. Formularele necesare adopției vor fi trimise de către angajații Serviciului Gestionare Animale Abandonate tot pe e-mail, pentru a fi completate și scanate (fotografiate).

De asemenea, cei care doresc să adopte un câine pot vizita Adăpostul pentru animale abandonate situat pe strada Vârful cu Dor, în baza unei programări prealabile. Programările se pot face la numărul de telefon 0733.045.213.

Accesul în sediul adăpostului se va realiza doar cu respectarea măsurilor de protecție împotriva infectării cu noul coronavirus, fiind obligatorie purtarea măștii de protecție, termoscanarea și dezinfectarea mâinilor.

Programul cu publicul al Adăpostului pentru animale abandonate este următorul:

  • – luni, marți, miercuri, vineri – 10.00 – 14.00;
  • – joi – 09.30 – 17.30;
  • – sâmbătă și duminică – închis.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.