Toţi directorii RAEDPP au fost demişi! Teo Hira, noul director general interimar

0
1453
Sediul RAEDPP

Şedinţa Consiliului de Administraţie al Regiei Autonomă de Exploatare a Domeniului Public şi Privat (regie aflată în subordinea administraţiei locale) s-a încheiat: inevitabilul s-a produs, în sensul că Florin Gheorghe a fost demis din funcţia de director general.

Postul de director general al RAEDPP este preluat, interimar, pe o perioadă de 4 luni, maxim 6 luni, de către fostul consilier local PNL Teo Hira. Hira este, de dată recentă, şi membru în Consiliul de Administraţie al RAEDPP.

Teo Hira

“Am analizat şi am ajuns la concluzia că nu se mai poate aşa. Toţi directorii RAEDPP au fost demişi. Riscăm să intrăm în incapacitate de plată în două luni – asta reiese din datele contabile. Odată cu demiterea tuturor directorilor, se va face şi o economie la buget. Principalul motiv pentru care Consiliul de Administraţie a votat demiterea este că nu au prezentat componenta de management a planului de administrare care trebuia votată la 60 de zile de la numirea lor, conform legii”, a declarat, pentru Focus Press, Teo Hira.

“Obiectivul imediat va fi să eficientizam activitatea printr-un management performant. Dezideratul meu este ca RAEDPP, deși din sfera publică, sa urmărească, asemenea unei societăți private, maximizarea profitului. Sunt convins că acest lucru se va întampla relativ repede prin implementarea câtorva măsuri decente cum ar fi reevaluarea costurilor fixe,chiriilor,contractelor de asociere sau analiza nivelului fondului de salarii. Am încredere că experienţa mea din domeniul privat va fi utilă în conducerea regiei din municipiul Constanta”, a mai transmis Hira.

Citeşte şi:

Alexandra CUCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.