Peste 300.000 de lei pentru paza parcării de la Spitalul Județean Constanța

0
504

Societatea din subordinea Primăriei, Confort Urban, a lansat o licitație on-line pentru achiziționarea serviciilor de pază și protecție, și monitorizare, cu intervenție, pentru sediile și obiectivele pe care le administrează. Valoarea totală estimată a contractelor de achiziție publică este de 670.919,76 lei, pentru prestarea serviciilor pentru un an.

Societatea din subordinea Primăriei care administrează drumurile și parcările din municipiul Constanța are nevoie de servicii de pază pentru sediile sale și parcarea verde de la Spitalul Județean Constanța, pentru un an. Astfel, a iniţiat o procedură de achiziţie publică pentru atribuirea unui contract (sau a trei contracte), ce are ca obiect prestarea acestor servicii. Firmele care doresc pot oferta pentru toate cele trei loturi sau doar pentru unul.

Valoarea estimată, fără T.V.A., a serviciului de pază, cu un agent, pentru sediul administrativ al Confort Urban, din str. Vârful cu Dor nr. 10, este de 168.359,94 lei, pentru douăsprezece luni. Pentru parcarea de la Spitalul Județean, se pot plăti maximum 334.199,88 lei, iar pentru sediul punctului de lucru de pe str. Caraiman nr. 1, 168.359,94 lei. Pentru parcarea verde sunt necesare două posturi de pază, iar la punctul de lucru, doar unul.

Pentru a-și demonstra situația economică și financiară, ofertanții trebuie să își prezinte cifra de afaceri medie anuală, pe ultimele trei exerciții financiare disponibile, și să demonstreze prestarea unor servicii similare, în cursul ultimilor trei ani.

Termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 11.01.2021, ora 15.00. Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.