Peste 460.000 de lei pentru curățenia piețelor și a parcurilor de distracție din Constanța

0
538

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public si Privat“ Constanța a lansat o procedură simplificată on-line pentru alegerea firmei care va face curățenie, în următoarele nouă luni, în piețele și parcurile de distracție din oraș, și în Bazarul Eliberării, Campusul „Henri Coandă“ și sediile regiei și al Direcție Piețe, Târguri și Oboare. Valoarea totală estimată a achiziției este de 468.320,49 lei.

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public si Privat“ Constanța a postat un anunț de participare simplificat în platforma publică de achiziții publice SICAP, pentru achiziționarea serviciilor de curățenie, igienă și întreținere curentă a unor spații aflate în administrarea sa. Acestea trebuie prestate în următoarele nouă luni, în Piețele Brotăcei, Tomis Nord, Tic -Tac, Tomis III, I.L. Caragiale, Grivița, Pescăruș, Unirii, în Bazarul Eliberării, sediile Direcția Piețe, Târguri și Oboare și al R.A.E.D.P.P., în Campus social „Henri Coandă“ și în Parcurile de distracții „Țara piticilor“ din Parcul Tăbăcărie, de pe B-dul I.C. Brătianu, Al. Nalbei și „Gravity Park“.

Conform Caietului de sarcini, activitățile se vor desfășura în regim de zi, în fiecare zi a săptămânii, o normă de 8 ore în fiecare spațiu, 16 în total. Îngrijitorii de curățenie vor interveni ori de câte ori este necesar pentru menținerea curățenie, pe parcursul celor opt ore. Materialele necesare vor fi asigurate de către R.A.E.D.P.P., iar echipamentul de protecție al îngrijitorilor, de către firma aleasă.

Firmele interesate pot depune oferte până pe 09.11.2020, ora 15.00. Criteriul de atribuire al contractului este prețul cel mai scăzut. Valoarea maximă a achiziției este de 468.320,49 lei.

Ofertanții facă dovada că au prestat, în ultimii trei ani, servicii similare aferente unui contract în valoare de cel putin 468.320 de lei, fără T.V.A.

Cuantumul garanției de participare la licitație este de 4.683,21 lei.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.