Peste 65 de angajați și 103 de beneficiari, dintre care 37 de copii, confirmați cu COVID-19 la nivelul DGASPC Constanța

0
136

La nivelul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, 65 de angajați și 103 de beneficiari au fost depistați pozitiv ca infectați cu SARS-CoV-2, ca urmare a testărilor care se efectuează periodic. Dintre ei, au fost confirmați și 37 de copii.

În urma testărilor care se efectuează periodic, după un calendar stabilit de Direcția de Sănătate Publică Constanța, în scopul combaterii pandemiei de COVID-19, la nivelul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, vineri, 11.12.2020, au fost confirmate 20 de noi cazuri pozitive: un număr patru angajați din cadrul centrelor rezidențiale pentru persoanele adulte cu dizabilități și patru beneficiari ai acestor servicii, un angajat din cadrul unui centru rezidențial pentru copii și zece beneficiari ai centrelor rezidențiale pentru copii.

În total, la acest moment, în centrele rezidențiale pentru copii care aparțin D.G.A.S.P.C. Constanța, a fost confirmat un angajat, iar cinci se află în izolare la domiciliu. De asemenea, 37 de beneficiari au fost testați pozitiv, 24 fiind izolați.

La nivelul centrelor rezidențiale destinate adulților și aflate în subordinea D.G.A.S.P.C. Constanța, situația se prezintă astfel: 54 de angajați au fost depistați pozitivi la testarea SARS-CoV2, iar alți trei se află în izolare la domiciliu. De asemenea, 66 de beneficiari adulți au fost testați pozitiv, iar 101 se află izolați.

În același timp, un asistent maternal profesionist este infectat cu SARS-CoV-2. În plus, doi copii din asistență maternală sunt pozitivi.

În celelalte servicii/birouri ale D.G.A.S.P.C. Constanța au fost depistați pozitiv zece angajați, iar trei sunt izolați la domiciliu. 

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.