Petre Enciu, vicepreședintele CJC : “Ministerul Sănătății nu avea motiv să excludă spitalul din Constanța din PNRR. Evaluarea a fost una politică”

0
119

În cadrul unei conferințe de presă, susținută de USR Constanța, Petre Enciu, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, a discutat despre spitalul ”Mama și copilul”, precizând că excluderea proiectului din PNRR a fost una nefondată.

Avem indicii clare că evaluarea făcută de ministerul Sănătății este una politică. Nu ar fi avut niciun motiv sa excludă din PNRR proiectul județului Constanța. CJC nu a primit nicio informare cu privire la scoaterea obiectivului de investiții din PNRR. Din cele 27 de proiecte am identificat 15 proiecte din aceeași categorie cu spitalul de la Constanța. A fost anunțat câștigătorul. Suntem in perioada de depunere de contestații. În situația noastră se afla încă 15 proiecte din țară. Șapte proiecte din țara au un grad mai slab de progres. Ceea ce ne spune că analiza făcută de minister este una care nu este obiectiva și care ne da serioase semne de întrebare. Această listă a fost una negociată și stabilită politic”, a spus Petre Enciu, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța.

Vom cere ministrului Sănătății acel raport din direcția de resort care se ocupa de PNRR, care pune spitalul nostru pe lista rușinii. Am cerut o audiența ministrului și am fost refuzat”, a adăugat Enciu.

P.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.