VIDEO. USR va contesta la CCR ordonanța austerității

0
139
Remus Negoi, Stelian Ion, Petre Enciu

USR Constanța a organizat, vineri, o conferință de presă, la sediul filialei.

Au fost prezenți, printre alții, președintele USR Constanța, Stelian Ion, senatorul Remus Negoi și vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Petre Enciu.

În cadrul conferinței s-a discutat și despre creșterea TVA-ului pentru produsele tradiționale românești, senatorul Remus Negoi precizând că guvernul PNL-PSD habar nu are ce să facă în economia românească.

Guvernul își va asuma răspunderea pentru ordonanța austerității. Noi, parlamentarii, nu vom avea dreptul să depunem amendamente la această ticăloșie. Aceste partide (n.r. PSD și PNL) nu au făcut decât să mărească taxe, să își angajeze sinecuri”, a spus senatorul Remus Negoi.

Pregătim o contestație la CCR, pentru că anomaliile din acest proiect nu pot fi trecute cu vederea”, a adăugat președintele USR Constanța, Stelian Ion.

Despre pierderea finanțării pentru spitalul “Mama și Copilul”

Am solicitat oficial o audiență la ministru, am protestat acolo. Subordonații domnului Predoiu ne-au dat și amendă. Cei care spun că se scoate Constanța de pe listă sunt amendați și criticați. Am formulat o moțiune simplă împotriva ministrului Rafila. Constănțenii au fost lăsați la coadă, pentru că avem niște lideri slabi (PSD și PNL). În loc să critice, ei aplaudă că se schimba sursa de finanțare”, Stelian Ion.

Video:

Galerie foto:

P.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.